Tallinnan birgittalaisluostarissa Piritassa 24-26.5.2019

Birgittalaisluostarin rauhassa, muutaman kilometrin päässä Tallinnasta, meitä odottavat sisaret, jotka toivottavat meidät lämpimästi tervetulleiksi. Vietämme retriittiviikonlopun rauhoittuen, venytellen, luostarin lähellä ulkoillen, rukoillen koko keholla ja mielellä, musiikista ja rukoushetkistä virkistyen.

Tässä retriitissä on mahdollisuus osallistua kristilliseen joogaan, jota ohjaa joogaohjaaja, pastori Heli Harjunpää. Kristillinen jooga on kaikille sopivaa lempeää harjoitusta, jossa hoidetaan kehoa, venytellään ja rentoudutaan. Tavoitteena on löytää rukouksen tila, jossa saadaan hengellistä ravintoa sekä koetaan mielen hiljentymistä ja levollisuutta.

Retriitti alkaa perjantaina 24.5. illalla ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Retriitin ohjaajina ovat tuomaspappi Pirjo Kantala, joogaohjaaja, pastori Heli Harjunpää ja musiikista vastaa Inna Vintturi.

 

Retriitin hinta on 200 euroa, se sisältää täysihoidon, majoituksen ja ohjelman, mutta EI matkakuluja. Matkasta tiedotetaan lähempänä osallistujille.

Ilmoittautuminen retriittiin tapahtuu maksamalla retriitin hinta Tuomasyhteisön verkkokaupassa.

Ilmoita erityisruokavaliosi toimisto@tuomasmessu.fi

Tiedustelut pirjo.kantala@tuomasmessu.fi.

Retriitti

Oletko kiireen, vastuun ja riittämättömyyden kuormittama? – Olet erityisen tervetullut hoitavaan hiljaisuuteen.

Hyvä hiljaisuus on tila, jossa kuuluu elämän ääniä, mutta josta puuttuvat häly, turhat ärsykkeet ja kiire. Hiljaisuuteen on jokaisella oikeus, samanlainen oikeus kuin puhtaaseen luontoon ja kauneuteen.

Retriitit ovat tärkeä osa Tuomasyhteisön toimintaa. Tuomasmessun piirissä toteutetaan hiljaisuuden viljelemisen traditiota, johon kuuluu rauhoittavaa musiikkia ja virikepuheiden kuuntelemista sekä lepoa ja ulkoilua kauniissa järvimaisemassa.

Hiljaisuudella on erityinen vaikutuksensa. Se avaa ihmiselle mahdollisuuksia itsensä, toisen ja Jumalan kohtaamiseen.

Tuomasmessun hiljaisuuden retriitit järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Ilmoittautumiset toimisto@tuomasmessu.fi tai puhelimitse 050 331 1634.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa ilman kustannuksia 2 viikkoa ennen retriitin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista joudumme veloittamaan puolet retriitin hinnasta.

Peruuttamattomista ja käyttämättömistä ilmoittautumisista veloitamme täyden maksun.