Tuomasyhteisössä on monipuolista musiikkitoimintaa: Tuomaskuoro ja Ehtookellot -kuoro sekä kaikille avoin musaryhmä. Musiikkitoiminnasta vastaa Inna Vintturi.

Tuomaskuoro on sekakuoro, joka laulaa Tuomasmessuissa. Iloisessa joukossa pääset laulamaan loistavien muusikoiden ja bändien säestyksellä.

Kuoron ensisijainen tehtävä on toimia Tuomasmessussa esilauluryhmänä ja seurakunnan laulun tukijana.  Kuoroharjoituksia pidetään  sunnuntaisin ennen Tuomasmessua klo 16 – 17.30. Ohjelmistossa on lauluja gospelista Taize-hymneihin ja joululauluista rukoushuokauksiin. Kuoroa johtaa Inna Vintturi sekä vaihtuvat nuoret kuoronjohtajat.

Ehtookellot – kuoro laulaa Ehtookellot-messuissa, jotka pidetään Kallion kirkossa lauantai-iltana n. kerran kuussa. Ehtookelloissa lauletaan meditatiivisia kelttihenkisiä lauluja ja skotlantilaisen Iona-yhteisön musiikkia. Kuoro harjoittelee ennen Ehtookellot-messua.

Jos kuorossa laulaminen kiinnostaa, ota yhteyttä  Inna Vintturiin, inna.vintturi@tuomasmessu.fi

Musaryhmä kuukauden kolmantena torstaina – kaikille laulamisesta ja soittamisesta kiinnostuneille:

Opetellaan Inna Vintturin johdolla uusia lauluja sekä laulamisen perustaitoja ja kuorolaulua. Jos haluat laulaa hyvällä fiiliksellä mukavassa porukassa ja olet kiinnostunut kehittämään omaa äänenkäyttöäsi, tervetuloa mukaan. Ohjelmistossa uusia Messulaulukirja 3  -lauluja sekä muuta Tuomasmessuun sopivaa ohjelmistoa. Pääsyvaatimuksia tai laulukokeita ei ole. Voit halutessasi ottaa mukaan oman soittimen! 

Kokoonnumme Agricolan kirkolla, Cafe Agricolassa torstaisin klo 18 – 19.15

Tervetuloa myös klo 17.30 – 18 Kirkkosalin puolelle arkimessuun!

Kevään 2024 kooontumiset: 18.1., 15.2., 21.3., 18.4. ja 16.5.