Maailmassa, elämässä ja tulevaisuudessa on monta asiaa ilmassa. Parasta on, että niitä ei tarvitse kohdata yksin. Olet lämpimästi tervetullut luomaan yhteyttä toisiin kristittyihin, jakamaan elämän iloja ja suruja sekä kasvamaan hengellisesti Tuomasmessun pienryhmissä

Tuomasyhteisössä toimii useita erilaisia pienryhmiä. Kaikissa on tilaa pohtia omaa elämäänsä, uskoaan ja polkuaan. Valitse sellainen, joka sopii sinun elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi.

____________________

Hengellisen kasvupolun ryhmät

Ryhmissä jaetaan kuulumisia, rukoillaan, keskustellaan hengellisen materiaalin tiimoilta. Pienryhmään osallistutaan sitoutuneesti, jotta kasvu, luottamus ja jakaminen on turvallista ja syventävää. Ryhmissä on tilaa ja uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Jos haluat aloittaa alueellasi pienryhmän, ota toimistoon yhteyttä niin mielellään autamme ja kuljemme rinnallasi!

Kristiinan ja Soilen ryhmä

kokoontuu Café Agricolassa joka toisena tiistaina, parillisest tiistait klo 18.30-20. Syyskauden ensimmäinen tapaaminen on 6.9.22.

Ryhmään mahtuu uusia jäseniä. Yhteydenotot: kristiina@korres.fi, 0400 958488.

Jörgenin ja Hannan ryhmä

kokoontuu joka toinen keskiviikko Tapiolassa. Syyskauden ensimmäinen tapaaminen on on syyskuun lopulla.

Lisätiedot Jörgeniltä: jorgene2003@gmail.com

_________________________________

Kristillisen meditaation ryhmä

WCCM – World Community for Christian Meditation

wccm

Kristillinen meditaatio on kontemplatiivista rukousta, hiljaisen ja mietiskelevän rukouksen tapa. Meditaation tavoitteenna on yksinkertaisuus, rauha ja hiljaisuus. Kokoontuminen kestää noin tunnin, sen ydin on 25 minuuttia kestävä meditaatio, jossa pyritään mielen hiljentämiseen toistamalla kristillistä rukoussanaa. 

Tiistai klo 18:00 netissä zoom-linkin kautta:  https://lu.ma/wccm_finland

yhteyshenkilö: timo.huotari@ymail.com

_________________________________

I niin kuin iltarukous

Kaikille avoin rukoushetki kokoontuu netissä. Voit osallistua omasta kodistasi Jitsi Meet -appin kautta klo 19-19:30. Voit liittyä kokoukseen jo 18:50, jos haluat pienimuotoisia kuulumisia jakaa.

Rukoushetkeen kuuluu pieni alustus, rukousaiheiden puolesta rukoileminen, ja päättyy yhteiseen Herran siunaukseen.  Olet lämpimästi tervetullut rukoilemaan omien, muiden ja maamme puolesta, ääneen tai hiljaan.

Kokoukseen voit liittyä lataamalla Jitsi Meet appin, avaamalla sen, ja kirjoittamalla kokoushuoneen nimen: iniinkuiniltarukous