Maailmassa, elämässä ja tulevaisuudessa on monta asiaa ilmassa. Parasta on, että niitä ei tarvitse kohdata yksin. Olet lämpimästi tervetullut luomaan yhteyttä toisiin kristittyihin, jakamaan elämän iloja ja suruja sekä kasvamaan hengellisesti Tuomasmessun pienryhmissä

Tuomasyhteisössä toimii useita erilaisia pienryhmiä. Kaikissa on tilaa pohtia omaa elämäänsä, uskoaan ja polkuaan. Valitse sellainen, joka sopii sinun elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi.

____________________

I niin kuin iltarukous maanantaisin klo 19-19.30 netissä

”Silloin te etsitte minua ja löydätte minut, kun etsitte minua kaikesta sydämestänne.” Jeremia 29:13

Kaikille avoin rukoushetki kokoontuu netissä. Voit osallistua omasta kodistasi netin kautta klo 19-19.30. Voit liittyä kokoukseen jo 18.50, jos haluat jakaa pienimuotoisia kuulumisia.

Rukoushetkeen kuuluu pieni alustus, rukousaiheiden rukoileminen, ja se päättyy yhteiseen Herran siunaukseen.  Olet lämpimästi tervetullut rukoilemaan omien, muiden ja maamme puolesta, ääneen tai hiljaan. Kokoonnumme joka viikko.

Kokoukseen voit liittyä seuraavasta linkistä: https://meet.jit.si/Iniinkuiniltarukous

Hengellisen kasvupolun ryhmät

Ryhmissä jaetaan kuulumisia, rukoillaan, keskustellaan hengellisen materiaalin tiimoilta. Pienryhmään osallistutaan sitoutuneesti, jotta kasvu, luottamus ja jakaminen on turvallista ja syventävää. Ryhmissä on tilaa ja uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Jos haluat aloittaa alueellasi pienryhmän, ota toimistoon yhteyttä niin mielellään autamme ja kuljemme rinnallasi!

Kristiinan ja Soilen ryhmä

kokoontuu Café Agricolassa joka toisena tiistaina, parillisest tiistait klo 18.30-20. Syyskauden ensimmäinen tapaaminen on 6.9.22.

Ryhmään mahtuu uusia jäseniä. Yhteydenotot: kristiina@korres.fi, 0400 958488.

Jörgenin ja Hannan ryhmä

kokoontuu joka toinen keskiviikko Tapiolassa. Syyskauden ensimmäinen tapaaminen on on syyskuun lopulla.

Lisätiedot Jörgeniltä: jorgene2003@gmail.com

_________________________________

Kristillisen meditaation ryhmä

WCCM – World Community for Christian Meditation

wccm

Kristillinen meditaatio on kontemplatiivista rukousta, hiljaisen ja mietiskelevän rukouksen tapa. Meditaation tavoitteenna on yksinkertaisuus, rauha ja hiljaisuus. Kokoontuminen kestää noin tunnin, sen ydin on 25 minuuttia kestävä meditaatio, jossa pyritään mielen hiljentämiseen toistamalla kristillistä rukoussanaa. 

Tiistaisin klo 18:00 Agricolan kirkon kappelissa tai netissä zoom-linkin kautta:  https://lu.ma/wccm_finland. Ryhmä on avoin, mukaan voi tulla milloin vain. Meditaatioon myös johdatetaan kokoontumisen aluksi.

yhteyshenkilö: timo.huotari@ymail.com

_________________________________