Pienryhmissä voi löytää yhteyden toisiin kristittyihin, jakaa elämän iloja ja suruja sekä kasvaa hengellisesti. Tuomasyhteisössä toimii useita erilaisia pienryhmiä. Valitse sellainen, joka sopii sinun elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi. Voit myös perustaa oman pienryhmän – kerro ideasi!

Tervetuloa mukaan!

____________________

I niin kuin iltarukous maanantaisin klo 19-19.30 netissä

”Silloin te etsitte minua ja löydätte minut, kun etsitte minua kaikesta sydämestänne.” Jeremia 29:13

Kaikille avoin rukoushetki kokoontuu netissä. Voit osallistua omasta kodistasi netin kautta klo 19-19.30. Voit liittyä kokoukseen jo 18.50, jos haluat jakaa pienimuotoisia kuulumisia.

Rukoushetkeen kuuluu pieni alustus, rukousaiheiden rukoileminen, ja se päättyy yhteiseen Herran siunaukseen.  Olet lämpimästi tervetullut rukoilemaan omien, muiden ja maamme puolesta, ääneen tai hiljaan. Kokoonnumme joka viikko.

Kokoukseen voit liittyä seuraavasta linkistä: https://meet.jit.si/Iniinkuiniltarukous

Tuomasyhteisön Alfa-koulutus alkaa helmikuussa 2024

Lisätiedot täältä.

Kasvuryhmät

Ryhmissä jaetaan kuulumisia, rukoillaan ja keskustellaan. Pienryhmään on hyvä osallistua sitoutuneesti, jotta kasvu, luottamus ja jakaminen on turvallista ja syventävää. Ryhmissä on tilaa ja uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.

Jos haluat aloittaa alueellasi pienryhmän, ota toimistoon yhteyttä niin autamme sinut ja ryhmäsi alkuun!

Kristiinan ja Soilen ryhmä

Tervetuloa lämminhenkiseen naisten pienryhmään juuri omana itsenäsi”

Kokoonnumme joka toinen tiistai parillisina viikkoina klo 18.30-20 Agricolan kirkon tiloissa (pääovista päästetään sisään tasan klo 18.30).

Ryhmässä rukoillaan ja jaetaan  kiitollisuuden ja huolenaiheita luottamuksellisessa ilmapiirissä. Tule rohkeasti mukaan!

Ryhmään mahtuu uusia jäseniä. Yhteydenotot Kristiina Raunetsalo: kristiina@korres.fi, 0400 958488.

Jörgenin ja Hannan ryhmä

Tuomasmessun Tapiolan pienryhmä kokoontuu vuorotellen vetäjiensä Jörgenin ja Hannan kodeissa. Tällä hetkellä 9 -henkinen ryhmämme (kaksi ryhmäläistä on kesään asti ulkomailla) hakee inspiraationsa vilkkaisiin keskusteluihin Tässä olen – päivittäisistä mietiskelyharjoituksista, Stinissenin kirjoituksista ja edellisen Tuomasmessun saarnasta. Kevään 2024 ensimmäinen kokoontuminen 17.1.

Lisätiedot Jörgen Eriksson: jorgene2003@gmail.com

Maanantain kasvuryhmä

Tuomasyhteisön lampaita kasvukarsinassa Paimenta odottelemassa. Maanantaisin kirkolla kerran kuussa. Tuomasmessutukea ja sisällöllisiä löytöjä oman karsinan ulkopuolelta.

Lisätiedot: Risto Lehtinen, risto.lehtinen@iki.fi

_________________________________

Kristillisen meditaation ryhmät.

Ryhmät ovat avoimia, mukaan voi tulla milloin vain. Meditaatioon johdatetaan jokaisen kokoontumisen aluksi. Lisää tietoa kristillisestä meditaatiosta.

Tiistaisin: Agricolan kirkon kappelissa klo 18:00.

Lisätiedot: timo.huotari@ymail.com, 040 586 9220 

Keskiviikkona klo 17:10 – 17:50 Paavalinkirkolla  Sammatintie 5, Helsinki / Ryhmä kokoontuu 31.5. asti. / Lisätiedot: Risto Lehtinen, risto.lehtinen@iki.fi, 044 286 2868

Keskiviikkona klo 18:00 Tuomiokirkon kappelissa ja zoom-linkillä Join our Cloud HD Video Meeting / Tuomikirkon kappelin ulko-ovi suljetaan klo 17:55, että pääsemme aloittamaan meditaation tasan kello 18. Lisätiedot: Merja Räsänen, hannele1958@gmail.com 

Torstaina klo 19:00 Espoossa Tapiolan kirkolla. Tiedustelut magdaleena.vanne@gmail.com tai kirkon vahtimestari p. 09 8050 4460.

_________________________________

Tuomasyhteisön rukousnikkarit

Rukousnikkarit rakentavat pöytäristejä, rukousjakkaroita ja muita tarvikkeita Tuomasyhteisön käyttöön ja varainhankintamyyntiin. Edellytyksenä puutyökoneiden käyttötaito ja -kokemus.

Toiminta jatkuu syyskaudella 2023. Kokoonnumme Hermannin diakoniatalon varustamon puutyötilaan osoitteessa Hämeentie 73, Helsinki. Omat henkilösuojaimet tarpeen. Työtilasta löytyy muutama visiiri ja kuulosuojain.

Samalla voi tehdä itselleen tai ystävälleen pöytäristin ja rukousjakkaran.

Lisätietoja: risto.lehtinen@iki.fi

Ilmoittaudu mukaan: tinyurl.com/ty-tule-rukousnikkariksi