Maailmassa, elämässä ja tulevaisuudessa on monta asiaa ilmassa. Parasta on, että niitä ei tarvitse kohdata yksin. Olet lämpimästi tervetullut luomaan yhteyttä toisiin kristittyihin, jakamaan elämän iloja ja suruja sekä kasvamaan hengellisesti Tuomasmessun pienryhmissä

Tuomasyhteisössä toimii useita erilaisia pienryhmiä. Kaikissa on tilaa pohtia omaa elämäänsä, uskoaan ja polkuaan. Valitse sellainen, joka sopii sinun elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi.

____________________

Hengellisen kasvupolun ryhmät

Ryhmissä jaetaan kuulumisia, rukoillaan, keskustellaan hengellisen materiaalin tiimoilta. Pienryhmään osallistutaan sitoutuneesti, jotta kasvu, luottamus ja jakaminen on turvallista ja syventävää. Kaikissa ryhmissä on tilaa ja uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.

Kristiinan ja Soilen ryhmä

kokoontuu Café Agricolassa joka toisena tiistaina, parilliset tiistait klo 18.30-20. Ensimmäinen tapaaminen 28.9.

Ryhmään mahtuu pari uutta jäsentä.

Jörgenin ja Hannan ryhmä

Lisätiedot Jörgeniltä: jorgene2003@gmail.com

Topin ryhmä

nuorten aikuisten ryhmä kokoontuu  Zoomissa parittomina torstaina klo 18-19:30.

_________________________________

Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä

Matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu joka kuun 1. tiistai Tuomastoimistolla klo 17-19.   Harjoittelemme ignatiaanista rukousmietiskelyä, keskustelemme, rukoilemme. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin aiemmin ryhmässä olleet.  

Ryhmän vetäjänä toimii  Kirsi-Marja Rantanen, 040-5091176

_________________________________

Kristillisen meditaation ryhmä

WCCM – World Community for Christian Meditation

wccm

Kristillinen meditaatio on kontemplatiivista rukousta, hiljaisen ja mietiskelevän rukouksen tapa. Meditaation tavoitteenna on yksinkertaisuus, rauha ja hiljaisuus. Kokoontuminen kestää noin tunnin, sen ydin on 25 minuuttia kestävä meditaatio, jossa pyritään mielen hiljentämiseen toistamalla kristillistä rukoussanaa. 

Tiistai klo 18:45 netissä zoom-linkin kautta:  https://lu.ma/wccm_finland

yhteyshenkilö: timo.huotari@ymail.com

_________________________________

Business Forum on tauolla

Tuomasyhteisön Business Forumia kokoontuu Zoomissa. Otamme uusia osallistujia mukaan, joten tervetuloa tutustumaan.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan jokapäiväisistä työn ja elämän haasteista Raamatun valossa ja rohkaisemaan toisiaan elämään omaa työelämäkutsumustaan todeksi.

Jokaisella kerralla käsitellään ryhmän valitsemaa työelämän/hengellisyyden teemaa. Tapaaminen koostuu alustuksesta, keskustelusta ja ryhmäcoaching -osiosta ja yhteisestä rukouksesta.