Rukous on oleellinen osa Tuomasmessua ja Tuomasyhteisön toimintaa. Rukous-pääryhmää vetävät Mandi Laurila ja Juki Orpana.

  • Ehtookellot-ryhmä koordinoi Ehtookellot-messun järjestelyjä ja tehtäväjakoja
  • Pienryhmät tukevat Tuomasyhteisön jäsenten hengellistä ja henkistä kasvua. Pienryhmien vetäjät kehittävät Tuomasyhteisön pienryhmätoimintaa.
  • Retriitit ja pyhiinvaellukset -ryhmä järjestää Tuomasyhteisön retriittejä ja pyhiinvaelluksia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • Hengellinen ohjaus -ryhmä järjestää hengellistä ohjausta ja tukea sekä siihen liittyviä ryhmiä ja tapahtumia
  • Tuki ja työnohjaus -ryhmä järjestää ja kehittää työnohjauksellista tukea Tuomasyhteisön vapaaehtoisille, pienryhmävetäjille, rukousavustajille ja rukousryhmien vetäjille.
  • Rukousryhmät Rukousryhmissä rukoillaan Tuomasmessun, Askel-lehden ja nettisivujen kautta tulevien rukouspyyntöjen puolesta.

Lepohetki kirkolla 4.5. klo 18

Kuukauden ensimmäisenä torstaina Mikael Agricolan kirkolle voi tulla levähtämään, hiljentymään ja rukoilemaan. Voit istua penkissä, rukousjakkaralla tai tyynyllä, kiertää rukousalttareilla tai hiljentyä ikonin ääressä. Kahvilan puolella on tarjolla teetä. Ota hetki aikaa hiljaisuudelle ja Jumalan kuuntelemiselle.

Lue lisää >>

Ehtookellot la 6.5.2023

Ehtookellot on tuomaiden meditatiivinen iltamessu Kallion kirkossa.

Hämärässä kirkkosalissa soi lempeä meditatiivinen musiikki. Voit sytyttää tuohuksen, vastaanottaa siunauksen tai polvistua parantumisen kehään. Laulut, raamatun tekstit ja lyhyt puhe johdattelevat pyhän teemaan.  

Lue lisää >>