Tuomasyhteisön kesä 2024

Tuomasmessut jatkuvat Mikael Agricolan kirkolla sunnuntaisin klo 18 läpi kesän. Messun voi osallistua myös Tuomasmessun Youtube-kanavan ja Radio Dein kautta. Minituomaat ja messujatkot jäävät tauolle. (Tosin satunnaisesti voi olla mehujatkoja kirkon sisäpihalla.)

Torstain viikkomessut jäävät kesäkuun alussa kesätauolle.

Lue lisää >>


Vastaa tuomaskyselyyn!

Jatkoa ja tulevia toimintakausia ajatellen haluamme tietää entistä tarkemmin, minkälaisessa toiminnassa haluat olla mukana, ja mitä haluaisit olla toteuttamassa. Vastaa Tuomaskyselyyn 15.5. mennessä! Vastanneiden kesken arvotaan Ole kanssani tänään -rukouskorttipakka.

https://tinyurl.com/TYkysely2024

Lue lisää >>


Tuomasviikko Via Silentiin luostariyhteisössä

Toukokuun lopussa (27.5.-3.6.2024) Via Silentiissä on Tuomasviikko. Luostariin voi tulla nk. hiljaiseksi rukoilijaksi pariksi päiväksi tai koko viikoksi. Voit siis valita itse retriittisi pituuden.

Via Silentii on Hiljaisen rukouksen luostariyhteisö,

Lue lisää >>Tuomasyhteisön paastonaika ja pääsiäinen

Tuhkakeskiviikko 14.2. aloittaa tämän vuoden paastonajan.

Kristillistä paastoa voi viettää monella tavalla. Tarkoituksena on keskittyminen Jeesuksen elämään ja kärsimystiehen, ja oman jumalasuhteen syventämiseen. Oleellisinta ei ole jostakin luopuminen,

Lue lisää >>


Ystävyyden Tuomasjuhla 10.2.2024 klo 18

Tuomasjuhlat on lämminhenkinen Tuomasyhteisö ry:n varainhankintatapahtuma. Tuomasjuhlat järjestetään vuosittain helmikuussa.

Tänä vuonna tarjolla on erinomaista ruokaa Ronit Cateringin tarjoamana. Musiikkiohjelmasta vastaavat oopperalauluja Matti Turunen sekä Miika Vintturi. Illan puhujavieraana arvotutkija Anneli Portman.

Lue lisää >>


20+C+M+B+24 – Kodin siunaaminen loppiaisena

Loppiaisena (tai muuna sopivana hetkenä) voit pyytää kodillesi ja alkavalle vuodelle siunausta esimerkiksi näin: 

Ota liitu (mitä tahansa väriä) ja merkitse oven yläpuolelle (tai muuhun sopivaan paikkaan) 20 + C + M + B + 24. 

Lue lisää >>


Julia Jäkkö osa-aikaiseksi koordinaattoriksi

Julia Jäkkö aloittaa 2.1.2024 Tuomasyhteisössä osa-aikaisena koordinaattorina Laura Haarlaan sijaisena. Julia on meillä töissä yhden päivän viikossa, ja tavoitettavissa pääsääntöisesti perjantaisin. Julian tonttiin kuuluu vapaaehtoistoiminnan koordinointi, pienryhmien tukeminen sekä some-viestintä.

Lue lisää >>


Tuomasyhteisössä uutta vuonna 2024

Vuonna 2023 olemme viettäneet 35-vuotisjuhlavuotta monin eri tavoin. Juhlavuosi huipentui uuden Messulauluja 3 -laulukirjan käyttöönottoon ensimmäisenä adventtina. Joulukuussa on vielä kaksi messua, nekin uutta: Kauneimmat joululaulut -Tuomasmessu su 17.12. klo 18 ja Jouluyön Tuomasmessu su 24.12.

Lue lisää >>


Messulauluja 3 -laulukirja ilmestyy marraskuussa!

Tuomasmessun uusi messulaulukirja on järjestyksessään kolmas ja nimeltään Messulauluja 3. Se ilmestyy marraskuussa 2023 ja julkistetaan konsertissa Mikael Agricolan kirkossa to 23.11. klo 19.

Konsertissa musisoimassa, mukana ja laulattamassa ovat  mm.

Lue lisää >>