Torstai-iltaisin on vaihtuvaa ohjelmaa Mikael Agricolan kirkolla.

Tuomastorstain aloittaa Tuomasyhteisön iltamessu klo 17.30. Puolen tunnin messu, johon voit tulla työpäivän jälkeen tai keskeltä arkea.

  • Kuukauden ensimmäisenä torstaina on Lepohetki kirkolla. Voi tulla levähtämään, hiljentymään ja rukoilemaan, istua penkissä, rukousjakkaralla tai tyynyllä, kiertää rukousalttareilla tai hiljentyä ikonin ääressä. Kahvilan puolella on tarjolla teetä. Ota hetki aikaa hiljaisuudelle ja Jumalan kuuntelemiselle. Aikaa rukoukselle, hiljaisuudelle, oman itsen ja Jumalan kuuntelemiselle. Yhteinen aloitus klo 18 ja päätös klo 20.
  • Kuukauden toisena torstaina on Messukokous klo 18-19.30 Café Agricolassa ja Tuomasmessun olohuoneessa Zoomissa. Puhetta messusta ja yhteisön toiminnasta. Tulevat messukokoukset löydät täältä ja edellisten kokousten pöytäkirjat täältä.
  • Kuukauden kolmantena torstaina on avoin musaryhmä klo 18-19.15. Tule Inna Vintturin johdolla laulamaan ja soittamaan uusia messulauluja. Voit ottaa mukaan oman soittimen.
  • Kuukauden neljäntenä torstaina on vaihtelevasti luentoja ja koulutusiltoja. Löydät kaikki illat ja niiden teemat täältä.

Anna palautetta