Palvelu on tärkeä osa jokaista hengellistä yhteisöä ja Tuomasyhteisöä. Palvelu-pääryhmää vetävät Ilpo Mäkinen ja Petri Lehtipuu.

  • Diakonia: Diakonian ydin on lähimmäisenrakkaus ja kristillisen toivon ja armon välittäminen kanssaihmisille. Tuomasyhteisön diakoniatiimi palvelee ihmisiä eri tavoin: järjestämällä soppasunnuntaita ja matalan kynnyksen toimintaa sekä tarjoamalla konkreettista vaate-, ruoka- ja keskusteluapua pääasiassa messujen yhteydessä sunnuntaisin, mutta mahdollisuuksien mukaan yhteistyökumppanien avulla myös muina päivinä. Diakoniatiimiä vetää Leila Lukander-Pajula.
  • Soppasunnuntai Soppasunnuntaikokit järjestävät soppasunnuntain kerran kuussa ennen messua, tarjolla on kasviskeittoa ja leipää. Soppasunnuntai tekee yhteistyötä Stadin safkan ja Kanniston leipomon kanssa. Soppasunnuntaitiimiä vetää Kati Pirttimaa
  • Ilmastotiimi kehittää ja johtaa Tuomasyhteisön ilmastotyötä. Ryhmä suunnittelee käytännön toimenpiteitä ja tekee vaikuttamistyötä. Ilmastotiimiä vetää Petri Lehtipuu.
  • K30-tiimi kehittää Tuomasyhteisön nuorten ja nuorten aikusiten toimintaa ja luo pohjaa kasvupolulle Tuomasyhteisössä. Kasvutiimiä vetää Markus Wright.
  • Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus -tiimi kehittää Tuomasyhteisön tasa-arvo ja yhdenvertaisuustyötä sekä edistää saavutettavuutta ja inklusiivisuutta. Tiimiin kuuluvat myös häirintäyhteyshenkilöt. Tiimiä vetää Riitta Silvennoinen. Tuomasyhteisön tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma.