Testamentti on  asiakirja, jonka avulla ilmaiset tahtosi siitä, miten haluat jakaa omaisuutesi kuoleman jälkeen. 

Tuomasyhteisö toimii pääosin lahjoitusvaroin, siksi testamenttilahjoitus on Tuomasyhteisölle merkittävä tuki. Testamenttilahjoitus on myös tuki suvaitsevaiselle ja monimuotoiselle jumalanpalvelukselle. Olemme kiitollisia jokaisesta lahjasta. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä meidän ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa. Testamenttivarat käytetään Tuomasyhteisön toimintaan.

Arvostamme sitä, että Tuomasmessu ja Tuomasyhteisö ovat kiinnostuksesi kohteina. Teemme parhaamme, että testamentin tekeminen sujuu mahdollisimman sujuvasti ja että aikanaan perimämme omaisuus käytetään toiveidesi mukaisesti. Luottamus on meille tärkeä arvo, josta pidämme huolta niin testamentin tekemisen yhteydessä kuin myöhemminkin. 

Tuomasyhteisö ry:n testamenttiopas

Allaolevalla lomakkeella voit tilata Tuomasyhteisön testamenttioppaan (PDF), jossa kerrotaan Tuomasyhteisön toiminnasta ja arvoista sekä annetaan selkeitä ohjeita testamentin laadintaan. Voit tilata esitteen myös postitse, kirjoita siinä tapauksessa lomakkeeseen postiosoitteesi. 

Apua testamentin laadintaan

Jos haluat keskustella lakimiehen kanssa testamentin laatimisesta–täysin sitoumuksetta–voit lisätä siitä tiedon kohtaan Viestini Tuomasyhteisölle, ja sinuun ollaan yhteydessä. Kirjoita samaan kenttään puhelinnumerosi, jos toivot yhteydenottoa puhelimitse.

Testamenttitilaisuudet

Tuomasyhteisö järjestää 1-2 kertaa vuodessa tilaisuuden, jossa lakimies kertoo testamentin laatimisesta. Ilmoitamme tilaisuuksista Tuomasyhteisön uutiskirjeessä ja muussa viestinnässämme.

Tilaa testamenttiopas

Haluan tilata Tuomasyhteisö ry:n testamenttioppaan:

  • Nimi(Pakollinen)
  • Sähköposti(Pakollinen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.