Juhlitko syntymäpäivää, eläkkeellelähtöä tai muuta merkkipäivää?
Onko sinulla jo kaikkea, etkä toivo tavaraa lahjaksi? Keräämällä lahjoituksia Tuomasmessulle päästät ystäväsi miettimästä lahjaa.

Pyydä ystäviäsi lahjojen ja kukkien asemasta tekemään lahjoitus Tuomasmessulle.

Merkkipäiväkeräys onnistuu helposti Facebookin kautta: https://www.facebook.com/fund/Tuomasmessu/ Voit määrittää keräystavoitteen, ja osallistujatkin näkevät, miten keräystulos kasvaa. Facebook tilittää rahat Tuomasyhteisö ry:lle, provisiota ei peritä.

Voit myös ohjata lahjoitukset kannatusmaksutilille. Pyydä lahjoittajia kirjoittamaan antamasi viesti maksuun (esim. MIKAEL60), niin voit keräyksen päätyttyä kertoa läheisillesi kokonaissumman.

Ota yhteyttä, jos suunnittelet merkkipäiväkeräystä!

Ari-Pekka Mustonen pyysi 50 -vuotisjuhlakutsussaan osoittamaan lahjat Tuomasmessulle. Näin ystävien ja sukulaisten ei tarvinnut pohtia, mitä ostaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kello – ja vähän muutakin.
Ari-Pekka on löytänyt Tuomasmessusta paikan, jonne voi tulla sellaisena kuin on. Hän pitää lahjoitusta Tuomasmessuun hyvänä sijoituksena “Sieltä saan moninkertaisesti takaisin lahjoituksen arvon. Tuomasmessusta löydän aina uudestaan rauhaa ja levollisuutta elämääni. Ja hyvää mieltä, kun voin jakaa hyvää muille messuvieraille”