11.6. Tuomasmessu kello 18

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Sunnuntai 11.06.2023 klo 18:00

2. sunnuntai helluntaista tuomasmessu sunnuntaina kello 18 Mikael Agricolan kirkossa, lämpimästi tervetuloa!

Saarnaamassa messussa Janne Keränen, liturgina toimii Suvimarja Rannankari-Norjanen. Messun juontaa Leila Lukander-Pajula. Musiikissa Tuuli Jaakonaho sekä Vilhelmiina Väyrynen. Musiikkivieraana Cumina kuoro.

Tuttuun tapaan messu myös striimataaan Tuomasmessun youtube kanavalle sekä Radio Deihin.

Lue lisää >>

Tervetuloa!

Meille mahtuu.

Tervetuloa tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tervetuloa vierailijat ja vanhat ystävät. Tervetuloa riippumatta katsomuksesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, sosioekonomisesta asemasta, siviilisäädystä, iästä, toimintakyvyistä tai elämäntilanteesta. Tervetuloa uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tuomasyhteisö on kristillinen jumalanpalvelusyhteisö, joka rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon. Tuomasyhteisö yhdistää eri tavoin ajattelevia ja korostaa arvoinaan uudistumista, yhteisyyttä, ekumeniaa, elämänmakuisuutta ja vastuullista elämäntapaa. 

Miten pääsee mukaan?

Tervetuloa tänään!

Ajankohtaista

Toiminnanjohtaja osittaiselle opintovapaalle kesällä

Toiminnanjohtaja Kati Pirttimaa on osittaisella (75%) opintovapaalla kesä-elokuun. Kati suorittaa jatko-opintoja Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa, väitöstutkimuksen aiheena on liturginen suomen kieli. 

”Osittainen opintovapaa mahdollistaa keskittymisen opintoihin ja tutkimukseen tavalla,

Lue lisää >>

Hiljaisuuden symposium 14.9.2023

Tervetuloa Hiljaisuuden symposiumiin 14.9.2023

Aika ja paikka: Lauttasaaren seurakunta (Myllykallionrinne 1, 00200 Helsinki) klo 9.00–19.30

Arkeamme hallitsevat virikkeiden tulva ja keskeytykset. Voidaksemme hyvin, tarvitsemme myös hiljaisuutta.

Lue lisää >>

Esirukous

Tuomasmessu on rukoileva yhteisö. Rukousryhmissä rukoillaan joka viikko rukoillaan satojen rukouspyyntöjen puolesta. Toivotko, että puolestasi rukoillaan? Jätä nettialttarille esirukouspyyntö. Voit myös lähettää rukouspyynnön tekstiviestinä numeroon 0440980119.

 

Tuomasmessu-podcast

Kuuntele Tuomasmessun saarnoja Tuomasmessu-podcastista.

Viimeisin saarna: