Tuomasmessu su 23.6. klo 18

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Sunnuntai 23.06.2024 klo 18:00

Tuomasmessu Mikael Agricolan kirkossa su 23.6. Liturgia ja saarna Tapio Koivu, juontajana Petri Lehtipuu. Musiikista vastaa Inna Vintturi.
Mukaan pääsee myös Youtuben ja Radio Dein kautta. Tervetuloa!

(Kesäkaudella ei messujatkoja eikä Minituomaita)

Lue lisää >>

Tervetuloa!

Meille mahtuu.

Tervetuloa tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tervetuloa vierailijat ja vanhat ystävät. Tervetuloa riippumatta katsomuksesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, sosioekonomisesta asemasta, siviilisäädystä, iästä, toimintakyvyistä tai elämäntilanteesta. Tervetuloa uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tuomasyhteisö on luterilainen jumalanpalvelusyhteisö, joka rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon. Tuomasyhteisö kokoaa ihmiset yhteen kasvamaan kristittyinä ja uudistumaan avarassa hengellisyydessä. Tuomasyhteisö lähettää heidät tekemään hyvää ihmisille ja luomakunnalle.

Miten pääsee mukaan?

Tervetuloa tänään!

Ajankohtaista

Tuomasyhteisön kesä 2024

Tuomasmessut jatkuvat Mikael Agricolan kirkolla sunnuntaisin klo 18 läpi kesän. Messun voi osallistua myös Tuomasmessun Youtube-kanavan ja Radio Dein kautta. Minituomaat ja messujatkot jäävät tauolle. (Tosin satunnaisesti voi olla mehujatkoja kirkon sisäpihalla.)

Torstain viikkomessut jäävät kesäkuun alussa kesätauolle.

Lue lisää >>

Esirukous

Tuomasmessu on rukoileva yhteisö. Rukousryhmissä rukoillaan joka viikko rukoillaan satojen rukouspyyntöjen puolesta. Toivotko, että puolestasi rukoillaan? Jätä nettialttarille esirukouspyyntö. Voit myös lähettää rukouspyynnön tekstiviestinä numeroon 0440980119.