Tuomasmessu – Radio Dei 25 vuotta 18.12. klo 18

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Sunnuntai 18.12.2022 klo 18:00

Jouluinen ja iloinen gospeltuomasmessu 18.12. klo 18. Messussa juhlitaan Radio Dein 25v. syntymäpäivää!

Saarna arkkipiispa Tapio Luoma ja liturgina Mikko Salmi. Juontajana Elisheva Karonen ja esirukousjohtajana Johanna Reinikainen. Kolehtipuheen pitää Kirsi Rostamo, Radio Dein perustaja. Musiikissa Inna Vintturi, Gospel Helsinki -kuoro johtajanaan Nina Pakkanen.

Lapsille minituomaat messun aikana.

Lue lisää >>

Tervetuloa!

Meille mahtuu.

Tervetuloa tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tervetuloa vierailijat ja vanhat ystävät. Tervetuloa riippumatta katsomuksesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, sosioekonomisesta asemasta, siviilisäädystä, iästä, toimintakyvyistä tai elämäntilanteesta. Tervetuloa uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tuomasyhteisö on kristillinen jumalanpalvelusyhteisö, joka rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon. Tuomasyhteisö yhdistää eri tavoin ajattelevia ja korostaa arvoinaan uudistumista, yhteisyyttä, ekumeniaa, elämänmakuisuutta ja vastuullista elämäntapaa. 

Miten pääsee mukaan?

Tervetuloa tänään!

Ajankohtaista

Tuomasmessujen verkostotapaaminen 18.-19.3.2023

Tuomasmessulaiset kokoontuvat ensi keväänä yhteen viikonlopuksi Helsinkiin! Tavataan toisiamme, pohditaan Tuomasmessua ja Tuomasmessuja, juhlitaan Tuomasmessun 35 vuotta – ja vietetään yhdessä messua. Mikä meitä yhdistää? Mikä meitä odottaa? Mikä meitä haastaa?

Lue lisää >>

Tuomaiden joulujuhla 11.12.

Tuomasyhteisön vapaaehtoisten yhteinen joulujuhla. Tilaisuus alkaa Kauneimmilla joululauluilla tuomiokirkkoseurakunnan kanssa kirkossa klo 16, jonka jälkeen herkkuja ja ohjelmaa kryptassa.
Ilmoittaudu mukaan 7.12. mennessä: https://forms.gle/Hiy72MZuQbvPJ8JJ6

Lue lisää >>

Esirukous

Tuomasmessu on rukoileva yhteisö. Rukousryhmissä rukoillaan joka viikko rukoillaan satojen rukouspyyntöjen puolesta. Toivotko, että puolestasi rukoillaan? Jätä nettialttarille esirukouspyyntö. Voit myös lähettää rukouspyynnön tekstiviestinä numeroon 0440980119.

 

Tuomasmessu-podcast

Kuuntele Tuomasmessun saarnoja Tuomasmessu-podcastista.

Viimeisin saarna: