Adventin Tuomasmessu 3.12. klo 18

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Sunnuntai 03.12.2023 klo 18:00

Saarna piispa Teemu Laajasalo, liturgina Kati Pirttimaa. Messun juontavat Piretta Pietilä ja Riitta Silvennoinen. Musiikista vastaa Inna Vintturi. Tuomaskuoroa johtaa Tuuli Jaankonaho. Minituomaat. Kalevan Marttojen keittämää joulupuuroa kryptassa klo 17.

Mukaan pääsee myös YouTube-kanavan ja Radio Dein kautta. Tule mukaan!

Lue lisää >>

Tervetuloa!

Meille mahtuu.

Tervetuloa tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tervetuloa vierailijat ja vanhat ystävät. Tervetuloa riippumatta katsomuksesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, sosioekonomisesta asemasta, siviilisäädystä, iästä, toimintakyvyistä tai elämäntilanteesta. Tervetuloa uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tuomasyhteisö on kristillinen jumalanpalvelusyhteisö, joka rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon. Tuomasyhteisö yhdistää eri tavoin ajattelevia ja korostaa arvoinaan uudistumista, yhteisyyttä, ekumeniaa, elämänmakuisuutta ja vastuullista elämäntapaa. 

Miten pääsee mukaan?

Tervetuloa tänään!

Ajankohtaista

Messulauluja 3 -laulukirja ilmestyy marraskuussa!

Tuomasmessun uusi messulaulukirja on järjestyksessään kolmas ja nimeltään Messulauluja 3. Se ilmestyy marraskuussa 2023 ja julkistetaan konsertissa Mikael Agricolan kirkossa to 23.11. klo 19.

Konsertissa musisoimassa, mukana ja laulattamassa ovat  mm.

Lue lisää >>

Adventtiretriitti Poitsilan kartanossa, Haminassa 1.-3.12.2023

Tule levähtämään Tuomasyhteisön adventtiretriittiin Poitsilan Kartanoon, Haminaan 1.-3.12.2023

Retriitin ohjaajina toimivat tuomaspappi Kati Pirttimaa ja Tuomaskollektiivin pj. Jörgen Eriksson. Retriitti alkaa perjantaina päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 3.12.

Lue lisää >>

Esirukous

Tuomasmessu on rukoileva yhteisö. Rukousryhmissä rukoillaan joka viikko rukoillaan satojen rukouspyyntöjen puolesta. Toivotko, että puolestasi rukoillaan? Jätä nettialttarille esirukouspyyntö. Voit myös lähettää rukouspyynnön tekstiviestinä numeroon 0440980119.

 

Tuomasmessu-podcast

Kuuntele Tuomasmessun saarnoja Tuomasmessu-podcastista: