Tuomasmessu 25.4.

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Sunnuntai 25.04.2021 klo 18:00

Sunnuntain 25.4. klo 18 Tuomasmessu toimitetaan sen hetkisten pääkaupunkiseudun rajoitusten mukaan sekä striimataan Tuomasmessun Youtube-kanavalla ja Radio Deissä.

Saarnaamassa Eevu Heikura ja liturgina Minnamari Helaseppä. Juontajana Ari-Pekka Mustonen ja erirukousjohtajana Anne Pönni. Musiikista vastaa Severi Laaakso.

Teejatkot messun jälkeen Olohuoneessa Zoomissa. Tule mukaan juttelmaan <3

Lue lisää >>

Tervetuloa!

Meille mahtuu.

Tervetuloa tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tervetuloa vierailijat ja vanhat ystävät. Tervetuloa riippumatta koosta, iästä, väristä, kulttuurista, seksuaalisesta suuntautumisesta, sosioekonomisesta asemasta, siviilisäädystä, kyvyistä tai elämän haasteista. Tervetuloa uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tämä on paikka, johon olet tervetullut juhlimaan, suremaan, kaipaamaan, iloitsemaan ja toipumaan. Tämä on paikka, jossa elämä uudistuu.

Miten pääsee mukaan?

Tervetuloa tänään.

Ajankohtaista

Tuomasyhteisön ry:n vuosikokous

Tuomasyhteisö ry:n kevätkokous to 15.4. klo 18 Zoomissa (Tuomasmessun Olohuone). Asialistalla sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutosesitys.

TY Kevatkokous esityslista 2021

Tuomasyhteiso ry 2021 saantomuutosesitys

TY VUOSIKERTOMUS 2020- kevatkokoukseenLataa

TY tilinpaatos-allekirjoitettuLataa

TY tase-erittelytLataa Lue lisää >>

Tuomasyhteisöstä Reilun kaupan seurakunta

Tuomasyhteisö ry:lle on myönnetty Reilun kaupan seurakunta -arvonimi 8.3.2021. Edistämme osaltamme tasavertaista maailmaa ja toimeentuloa, ja vaikutamme globaalin köyhyyden vähentämiseen. Tarjoamme reilun kaupan tuotteita aina kun mahdollista. Muutoinkin painotamme luomua ja kasvisruokaa.

Lue lisää >>

Kotimessu

Toivotko, että puolestasi rukoillaan? Jätä esirukouspyyntö.

Kotimessu-sivulla voit käydä rukousalttareilla, jättää rukouspyyntösi ja saada siunauksen.

 

Tuomasmessu-podcast

Kuuntele saarnoja ja ohjelmia.