Tuomasmessu 26.9. klo 18

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Sunnuntai 26.09.2021 klo 18:00

Sunnuntain 26.9. klo 18 Tuomasmessu Agricolan kirkossa

Kristityn vapaudesta saarnaa Mika Aspinen. Messun muut toimittajat: Tuomas Meurman, Kati Pirttimaa, Elsa Sihvola, Mari Torri-Tuominen, Camilla Bäckman, Inna Vintturi, Matti Verkasalo ja Eeva Kontkanen.

Koronaturvallisesti kirkkoon saadaan ottaa puolet sen kapasiteetista, eli jopa 500 ihmistä –

Lue lisää >>

Tervetuloa!

Meille mahtuu.

Tervetuloa tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tervetuloa vierailijat ja vanhat ystävät. Tervetuloa riippumatta koosta, iästä, väristä, kulttuurista, seksuaalisesta suuntautumisesta, sosioekonomisesta asemasta, siviilisäädystä, kyvyistä tai elämän haasteista. Tervetuloa uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tämä on paikka, johon olet tervetullut juhlimaan, suremaan, kaipaamaan, iloitsemaan ja toipumaan. Tämä on paikka, jossa elämä uudistuu.

Miten pääsee mukaan?

Tervetuloa tänään.

Ajankohtaista

Minituomaat alkavat 5.9.

Minituomaiden toiminta käynnistyy! Minituomaat kokoontuvat kirkon päiväkerhotilassa (kirkkosalista vasemmalta takaa käytävään ja edelleen vasemmalle kahvion ohi) ja toiminta on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille. Vanhemmat voivat tuoda lapset päiväkerhotilaan ennen messun alkua ja hakea heidät ehtoollisen alkaessa.

Lue lisää >>

Tuomasmessuun pääsee!

Tuomasmessuun Agricolan kirkkoon sunnuntaisin klo 18 voidaan ottaa 3.9-30.9. puolet istumapaikkakapasiteetista eli n. 400 henkilöä.

Saamme laulaa, rukoilla, ylistää ja nauttia ehtoollista yhdessä!

Sopivia etäisyyksiä voidaan pitää,

Lue lisää >>

Esirukous

Tuomasmessu on rukoileva yhteisö. Rukousryhmissä rukoillaan joka viikko rukoillaan satojen rukouspyyntöjen puolesta. Toivotko, että puolestasi rukoillaan? Jätä esirukouspyyntö.

Tuomasmessu on rukoileva messu. Jos et pääse messuun, voit Kotimessu-sivulla käydä rukousalttareilla, jättää rukouspyyntösi ja saada siunauksen.

 

Tuomasmessu-podcast

Kuuntele Tuomasmessun saarnoja Tuomasmessu-podcastista.

Viimeisin saarna: