Tuomasmessu su 3.3.2024 klo 18

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Sunnuntai 03.03.2024 klo 18:00

Tuomasmessu su 3.3.2024 klo 18
Saarna Kati Pirttimaa, liturgia Topi Haarlaa. Juontajina Hanna Rinkineva ja Tatyana Pitchulina. Musiikinjohtajana Tuuli Jaakonaho, Tuomaskuoro, mukana Ukrainalaisyhdistyksen kuoro, solistina Sofia Yakovyshina. Kolehti kerätään Ukrainan hyväksi, kolehtipuheen pitää Nadiia Fedorova.

Minituomaat ja messujatkot. Messuun voi osallistua myös YouTuben ja Radio Dein kautta!

Lue lisää >>

Tervetuloa!

Meille mahtuu.

Tervetuloa tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tervetuloa vierailijat ja vanhat ystävät. Tervetuloa riippumatta katsomuksesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta, sosioekonomisesta asemasta, siviilisäädystä, iästä, toimintakyvyistä tai elämäntilanteesta. Tervetuloa uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tuomasyhteisö on luterilainen jumalanpalvelusyhteisö, joka rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon. Tuomasyhteisö kokoaa ihmiset yhteen kasvamaan kristittyinä ja uudistumaan avarassa hengellisyydessä. Tuomasyhteisö lähettää heidät tekemään hyvää ihmisille ja luomakunnalle.

Miten pääsee mukaan?

Tervetuloa tänään!

Ajankohtaista

Tuomasyhteisön paastonaika ja pääsiäinen

Tuhkakeskiviikko 14.2. aloittaa tämän vuoden paastonajan.

Kristillistä paastoa voi viettää monella tavalla. Tarkoituksena on keskittyminen Jeesuksen elämään ja kärsimystiehen, ja oman jumalasuhteen syventämiseen. Oleellisinta ei ole jostakin luopuminen,

Lue lisää >>

Kirkkovieras-messun tallennus to 7.3. klo 20

Tule mukaan toteuttamaan uutta TV-jumalanpalvelusformaattia. Mikael Agricolan kirkossa tallennetaan torstaina 7.3. klo 20 Kirkkovieras-messu, jonka Tuomasyhteisö toteuttaa. Messu lähetetään YLE TV1:llä pääsiäisaamuna su 31.3. klo 10. Tulethan paikalle viimeistään klo 19.40.

Lue lisää >>

Esirukous

Tuomasmessu on rukoileva yhteisö. Rukousryhmissä rukoillaan joka viikko rukoillaan satojen rukouspyyntöjen puolesta. Toivotko, että puolestasi rukoillaan? Jätä nettialttarille esirukouspyyntö. Voit myös lähettää rukouspyynnön tekstiviestinä numeroon 0440980119.