Tuomasviikko Via Silentiin luostariyhteisössä

Toukokuun lopussa (27.5.-3.6.2024) Via Silentiissä on Tuomasviikko. Luostariin voi tulla nk. hiljaiseksi rukoilijaksi pariksi päiväksi tai koko viikoksi. Voit siis valita itse retriittisi pituuden.

Via Silentii on Hiljaisen rukouksen luostariyhteisö, joka toimii Haminan Poitsilassa Hiljaisuuden ystävät ry:n omistamassa kartanossa.

Via Silentiissa eletään luostarielämää päivittäin rytmissä, jossa vuorottelevat hiljaisuus ja keskustelut, rukoileminen ja työnteko, ateriointi ja lepo. Voit irrottautua omasta arjestasi ja asettua luostarin arkirytmiin – rukoukseen, sekä työpalveluun (n. 2 tuntia päivittäin). Voit tulla päiväksi tai pariksi tai vaikka viikoksi syventämään suhdettasi rakastavaan Jumalaan, etsimään suuntaa elämääsi, antamaan aikaa itsellesi, vetäytymään hiljaisuuteen arjen keskeltä, liittymään hyväksyvään yhteisöön. Mikä sitten onkin kilvoittelusi aihe, olet tervetullut.

Vuorokauden hinta on 50 € (majoitus omilla lakanoilla sisältäen kaikki ateriat ja muun ohjelma). Ilmoittautumiset suoraan Via Silentiihin.

Lisää tietoa ja ilmoittautumislinkki: https://www.viasilentii.fi/