Via Silentiin luostariyhteisön Tuomasviikko 27.5.-3.6.2024

Poitsilan kartano, Tikkupolku 1, 49460 Hamina
Maanantai 27.05.2024 klo 16:00

Toukokuun lopussa Via Silentiissä on Tuomasviikko. Luostariin voi tulla nk. hiljaiseksi rukoilijaksi pariksi päiväksi tai koko viikoksi. Hiljaiseksi rukoilijaksi luostariyhteisöön voi tulla kuka tahansa aikuinen, joka tuntee kutsun hetkeksi irrottautua omasta arjestaan ja asettua luostarin arkirytmiin – rukoukseen, sekä työpalveluun (n. 2 tuntia päivittäin). Vuorokauden hinta on 50 € (majoitus omilla lakanoilla sisältäen kaikki ateriat ja muun ohjelma). Ilmoittautumiset suoraan Via Silentiihin.

Via Silentii on Hiljaisen rukouksen luostariyhteisö, joka toimii Haminan Poitsilassa Hiljaisuuden ystävät ry:n omistamassa kartanossa.

Via Silentiissa eletään luostarielämää päivittäin rytmissä, jossa vuorottelevat hiljaisuus ja keskustelut, rukoileminen ja työnteko, ateriointi ja lepo. Voit tulla päiväksi tai pariksi tai vaikka viikoksi syventämään suhdettasi rakastavaan Jumalaan, etsimään suuntaa elämääsi, antamaan aikaa itsellesi, vetäytymään hiljaisuuteen arjen keskeltä, liittymään hyväksyvään yhteisöön. Mikä sitten onkin kilvoittelusi aihe, olet tervetullut.

Lisää tietoa ja ilmoittautumislinkki: https://www.viasilentii.fi/