Minä Olen messut 8-9.2.2020

Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
Lauantai 08.02.2020 klo 9:00

Tuomasyhteisön ohjelmaa Minä Olen messuilla 8.-9.2.2020 Finlandia-talossa

Tuomasyhteisö yhdessä Helsingin seurakuntien, Hiljaisuuden ystävien ja Kirkko ja kaupunki -lehden kanssa on tuottanut ensi helmikuun Minä Olen messuille monipuolista ohjelmaa. Koko messujen ajan käytössämme on Terassisali, jonka ohjelmassa tuodaan yhteen tuttuja ja nimekkäitä esiintyjiä, jotka mystiikan, meditaation, rauhallisen musiikin, hiljaisen yhteyden ja mielenkiintoisten keskustelujen kautta antavat uutta ajateltavaa ja vahvistavat henkistä yhteyttä niin suhteessa itseen kuin toisiin.

Ohjelmassa on työpajoja, luentoja ja musiikkihetkiä. Mukana on mm. Pirjo Kantala, Pekka Y Hiltunen, Susanna Erätuli, Lauri Maarala, Inna Vintturi, Heli Harjunpää ja monia muita. Finlandia –salissa lauantaina pääohjelmassa keskustelee elämän kipukohdista Tommy Hellsten ja Laura Malmivaara Olli Valtosen johdolla.

Kaikille Tuomasmessussa vieraileville ja Tuomas-yhteisöläisille on tarjolla huippualennus sisäänpääsylipuista. Tarjoushinta 20 euroa päivä tai 35 euroa koko viikonloppu (norm. 29/43,50 €). Alennus on voimassa vuoden loppuun saakka.

Hanki lippusi nyt!

www.lippu.fi/mina-olen-tuomas

Bongaa meikäläiset messuohjelmasta tästä!