Tuomasyhteisö toimii vapaaehtoisvoimin. Monenlaisiin tehtäviin tarvitaan mukaan niin kokeneita kuin uusiakin tekijöitä. Tule mukaan rakentamaan yhteisöä ja tekemään yhdessä!

  • Onko vieraanvaraisuus sydämelläsi ja keittiötaidot tuttuja? Messujatkot tarvitsevat vastuuihmisiä ja tekijöitä valmistelemaan ja tarjoamaan teetä jatkoilla!
  • Oletko kotonasi digisovellusten kanssa ja haluaisit palvella seurakuntaa tietokoneen ääreltä? Chattimoderointi striimin aikana kaipaa tekijöitä! Ja se onnistuu myös kirkonpenkiltä halutessasi. Tuomasmessun Youtube-kanavalla kokoontuu usean sadan hengen seurakunta messun aikana.
  • Pidätkö videoiden tekemisestä, ja olet kotonasi Instagramin storyjen kanssa? Liity viestintätiimiin luomaan some-sisältöjä!
  • Oletko enemmän tekijä-ihmisiä? Roudaustiimi valmistelee kirkkoa messua varten ja purkaa messun jälkeen. Pöytien, tuolien ja pikareiden asettelu kuuluu työkuvaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tuomaspappi Katiin tai tule sunnuntaisin kirkossa infopöytään ilmoittautumaan ja kysymään lisää.