Hiljainen viikko ja pääsiäinen

Paastonajan keskutelusarja Agricolan kahvilassa klo 18

2.4. Jokaisen on kuoltava. Psykoanalyytikko Pirkko Siltala
16.4. Onko kuolema voitettu? Piispan erityisavustaja, TT Lauri Kemppainen

Tutkimme ikiaikaisia ja henkilökohtaisia kysymyksiä kuolemasta. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan. Lyhyeen alustuksen jälkeen on haastattelu ja yleisökeskustelua Tiina Merikannon johdolla.

__________________________________

13.4. klo 17 Laskeudu hiljaisen viikon tunnelmaan Ehtookellot-messussa Kallion kirkossaa. Lempeä meditatiivinen laulu, huilu ja sello johdattelevat rukoukseen ja palmusunnuntain teksteihin. Voit sytyttää tuohuksen, vastaanottaa siunauksen tai polvistua parantumisen kehään.

__________________________________

14.4. klo 18 Palmusunnuntain Tuomasmessussa saarnaa näyttelijä Laura Malmivaara. Musiikissa Ville Myllykoski yhtyeineen ja Tuomaskuoro Inna Vintturin johdolla. Musiikkivieraana Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi.

__________________________________

Kiirastorstain messu 18.4. klo 18 Jouni Laineen pyhimysmonologi Maria Egyptiläinen. Messun liturgia Olli Valtonen. Musiikissa Inna ja Juha Vintturi, Tuomaskuoro.

__________________________________

21.4. Ylösnousemuksen Tuomasmessu. Saarnaa emerituspiispa Eero Huovinen, liturgina Pirjo Kantala. Musiikissa Markku Pihlaja ja pääsiäisorkesteri, Tuomaskuoro Inna Vintturin johdolla.

__________________________________