Hengellinen Matkakumppanuus

Matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu joka kuun 4. tiistai Tuomastoimistolla klo 17-19.
Harjoittelemme ignatiaanista rukousmietiskelyä, keskustelemme, rukoilemme. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin aiemmin ryhmässä olleet.
Aloitamme 28.1., muut kokoontumiset ovat 25.2., 24.3., 28.4., ja 26.5.
Ryhmän vetäjät
Kirsi-Marja Rantanen, 040-5091176
Jaana Theman, 045-2739770

 


Business Forum 14.1.2020. alkaen

Jatkamme suosittua Tuomasyhteisön Business Forumia. Otamme uusia osallistujia mukaan, joten tervetuloa tutustumaan.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Tuomasmessun toimistolle keskustelemaan jokapäiväisistä työn ja elämän haasteista Raamatun valossa ja rohkaisemaan toisiaan elämään omaa työelämäkutsumustaan todeksi.

Business Forum kokoontuu tiistaisin kerran kuussa alkaen 14.1.2020  klo 18-20.30. Kevään tapaamiset ovat 14.1., 11.2., 10.3., 14.4., ja 12.5.

Jokaisella kerralla käsitellään ryhmän valitsemaa työelämän/hengellisyyden teemaa. Tapaaminen koostuu alustuksesta, keskustelusta ja ryhmäcoaching -osiosta ja yhteisestä rukouksesta. Kevään aikana ryhmän jäsenet vuorotellen ottavat vastuuta alustuksesta ja fasilitoivatillan kulkua.

Ilmoittautumiset: laura@tuomasmessu.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

Messukokous

Tuomasmessun avoin messukokous

Tuomasmessun avoin messukokous järjestetään kerran kuussa, joka kuun toisena tiistai-iltana klo 17.30 Agricolan kahvilassa.

Messukokouksessa käydään läpi menneet ja tulevat messut. Tavoitteena on messusta saatavan palautteen kerääminen ja työstäminen tulevien messujen tarpeisiin. Toiveena on saada mukaan ihmisiä, jotka osallistuvat messun tekemiseen. Myös muuta tulevaa toimintaa kehitetään yhdessä.

Messukokousten puheenjohtajina toimivat vanhemmiston puheenjohtaja Riitta Silvennoinen ja Jörgen Eriksson.

Jokainen messun toiminnasta kiinnostunut on tervetullut. Jos et pääse mukaan, niin lähetä palautteesi, risut ja kiitokset alla olevalla palautelomakkeella.

Anna palautetta