A niin kuin aamurukous tiistaisin klo 7:30-8:15

”Silloin te etsitte minua ja löydätte minut, kun etsitte minua kaikesta sydämestänne.” Jeremia 29:13

Lämpimästi tervetuloa rukoilemaan yhdessä Tuomasmessun toimistolle joka tiistai klo 7:30-8:15. Rukoilaan hiljaan ja ääneen omien, toisten, maamme ja maailman rukousaiheiden puolesta.

Paikalle pääsee, kun menee Agricolan kirkon sisäpihalle, Tehtaankatu 23, ensimmäinen sisäänkäynti vasemmalla. Paina summeria, jossa lukee Tuomasyhteisö.

Kofeiinivahvistusta tarjolla aamuvirkuille. Rukousohjaajina Laura Haarlaa ja Minna Toivonen. Lisätietoja Lauralta laura@tuomasmessu.fi. Rukouspiiri jää kesätauolle 11.6.2019.

 


Tiistain pulssi tiistaina 2.4 ja 7.5. klo 17:30-19:00

Keskustelua ajankohtaisista aiheista kristillisestä maailmankuvasta käsin. Kukin osallistuja voi tuoda aiheen mukanaan ja johdattaa lyhyesti yhteiskunnalliseen, eettiseen, poliittiseen, hengelliseen, teologiseen tai johonkin muuhun aiheeseen. Keskustelu käydään kahvipöydässä suvaitsevassa hengessä.

Puheen johdattelijoina toimivat Minna Gustafsson ja Jörgen Eriksson. Kevään tapaamiset 5.2., 5.3., 2.4. ja 7.5.

 


Hengellinen Matkakumppanuus

Matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu joka kuun 4. tiistai Tuomastoimistolla klo 17-19.
Harjoittelemme ignatiaanista rukousmietiskelyä, keskustelemme, rukoilemme. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin aiemmin ryhmässä olleet.
Aloitamme 22.1, muut kokoontumiset ovat 26.2,  26.3, 23.4 ja 28.5.
Ryhmän vetäjät
Kirsi-Marja Rantanen, 040-5091176
Jaana Theman, 045-2739770

 


Business Forum 15.1.2019 alkaen

Jatkamme suosittua Tuomasyhteisön Business Forumia. Otamme uusia osallistujia mukaan, joten tervetuloa tutustumaan.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Agricolan kirkon kahvilaan keskustelemaan jokapäiväisistä työn ja elämän haasteista Raamatun valossa ja rohkaisemaan toisiaan elämään omaa työelämäkutsumustaan todeksi.

Business Forum kokoontuu tiistaisin kerran kuussa alkaen 15.1.2019  klo 18-20.30. Kevään tapaamiset ovat 15.1., 19.2., 19.3., 16.4. ja 21.5.

Jokaisella kerralla käsitellään ryhmän valitsemaa työelämän teemaa. Tapaaminen koostuu alustuksesta, keskustelusta ja ryhmäcoaching -osiosta ja yhteisestä rukouksesta. Kevään aikana ryhmän jäsenet alustavat mielenkiintoisista aiheista ja fasilitoivat illan kulkua.

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa ja yhden kokooontumisen kustannus on 10 euroa/hlö.

Kokoontumisissa mukana yritysvalmentaja Sami Niemi, apuvetäjinä Laura ja Topi Haarlaa.

 

 

Messukokous

Tuomasmessun avoin messukokous

Tuomasmessun avoin messukokous järjestetään kerran kuussa, joka kuun toisena tiistai-iltana klo 17.30 Agricolan kahvilassa.

Messukokouksessa käydään läpi menneet ja tulevat messut. Tavoitteena on messusta saatavan palautteen kerääminen ja työstäminen tulevien messujen tarpeisiin. Toiveena on saada mukaan ihmisiä, jotka osallistuvat messun tekemiseen. Myös muuta tulevaa toimintaa kehitetään yhdessä.

Messukokousten puheenjohtajina toimivat vanhemmiston puheenjohtaja Riitta Silvennoinen ja Jörgen Eriksson.

Jokainen messun toiminnasta kiinnostunut on tervetullut. Jos et pääse mukaan, niin lähetä palautteesi, risut ja kiitokset alla olevalla palautelomakkeella.

Anna palautetta