Hengellinen Matkakumppanuus

Matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu joka kuun 1. tiistai Tuomastoimistolla/Zoomissa klo 17-19.
Harjoittelemme ignatiaanista rukousmietiskelyä, keskustelemme, rukoilemme. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin aiemmin ryhmässä olleet.
Ryhmän vetäjät
Kirsi-Marja Rantanen, 040-5091176
Jaana Theman, 045-2739770

 


Business Forum on tauolla

Jatkamme suosittua Tuomasyhteisön Business Forumia. Otamme uusia osallistujia mukaan, joten tervetuloa tutustumaan. Kokoonnumme  Zoomin kautta.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan jokapäiväisistä työn ja elämän haasteista Raamatun valossa ja rohkaisemaan toisiaan elämään omaa työelämäkutsumustaan todeksi.

Jokaisella kerralla käsitellään ryhmän valitsemaa työelämän/hengellisyyden teemaa. Tapaaminen koostuu alustuksesta, keskustelusta ja ryhmäcoaching -osiosta ja yhteisestä rukouksesta.

Messukokous

Tuomasmessun avoin messukokous

Tuomasmessun avoin messukokous järjestetään kerran kuussa, joka kuun toisena tiistai-iltana klo 17.30 Agricolan kahvilassa.

Messukokouksessa käydään läpi menneet ja tulevat messut. Tavoitteena on messusta saatavan palautteen kerääminen ja työstäminen tulevien messujen tarpeisiin. Toiveena on saada mukaan ihmisiä, jotka osallistuvat messun tekemiseen. Myös muuta tulevaa toimintaa kehitetään yhdessä.

Messukokousten puheenjohtajana toimivat vanhemmiston puheenjohtaja Jörgen Eriksson.

Jokainen messun toiminnasta kiinnostunut on tervetullut. Jos et pääse mukaan, niin lähetä palautteesi, risut ja kiitokset alla olevalla palautelomakkeella.

Anna palautetta