Hiljaisuuden päivä la 24.4. klo 9-15

Rukousta luonnossa ja lähiympäristössä.

Hiljennymme retriitin tapaan kodeissamme, päivään sisältyy rukoushetkiä, mietiskelymateriaali ja johdatus teemaan sekä jakamista matkakumppanuuden hengessä. Ohjaajana tuomaspappi Kati.

Ilmoittautuminen ke 21.4. mennessä osoitteeseen toimisto@tuomasmessu.fi. Tarkemmat tiedot, materiaali ja Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Esirukousworkshop toukokuussa

Onko esirukous vaikeaa – vai helppoa? Haluaisitko pohtia esirukousta – mitä se on, mitä siihen kuuluu? Miksi se on tärkeä osa kirkon perustehtävää? Onko esirukouksen kirjoittaminen tai rukoileminen vaikeaa? Haluatko oppia sanoittamaan esirukouksia ja löytää uusia tapoja ja malleja? Tule mukaan Zoom-workshopiin! Workshopit ohjaa tuomaspappi Kati Pirttimaa.

Workshopeja järjestetään kaksi: ti 4.5. klo 17-20 ja to 6.5. klo 17-20. Voit osallistua molempiin tai jompaan kumpaan. Ilmoittaudu 1.5. mennessä: toimisto@tuomasmessu.fi.

Tuomaspapin Zoom-tapaamiset:

Tuomaspappi Kati on tavattavissa Tuomasmessun Olohuoneessa Zoomissa torstaisin klo 16.30-17.30. Voit tulla piipahtamaan hetkeksi tai viipyä pitempään. Tule tapaamaan! (Ei 15.4.2021)

Avoin messukokous 

Avoin messukokous Zoomin kautta tiistaina 11.5.2021 klo 17.30. Tervetuloa mukaan tapaamaan tuttuja ja keskustelemaan messuista!
Tästä mukaan: