Tältä sivulta löytyy linkkejä eri hengellisiin resursseihin ja rukouksiin. Etenkin maailman myllerryksen keskellä, on hyvä rohkaista mieltä ja sydäntä ja pitää esillä Jeesuksen tuomaa toivoa.

Yleiset

Ja heti ensimmäiseksi muistutamme, että Tuomasmessun YouTube kanavalla on monta mennyttä Tuomasmessua, jota voit katsoa.

Lue Raamattua netissä

Kuuntele Raamattua kannesta kanteen

Kirkko Suomessa-sivuston resursseja suomen kielellä

Mobiilikirkko

Lapsille

Pyhäkoulu Vuosaaressa, uusi jakso ilmestyy joka sunnuntai klo 9:45, mukana meidän MiniTuomaiden ohjaaja Erika Tarkiainen

Verkoston pyhäkoulu, uusi jakso ilmestyy joka sunnuntai klo 10

Lastenkirkko.fi  –erillaisia resursseja

Rukousta, suomeksi ja englanniksi

Tuomasmessun kaikille avoin rukoushetki maanantaisin klo 19-19:40 Zoomissa (linkki vie suoraan Zoom kokoukseen, joten lataa Zoom ennen sitä. Zoomista lisää alla.)

Pray as you Go–appi löytyy myös kännykkään, päivittäisiä hartauksia ignatiaaniseen henkeen

Englanniksi

Hartauksia piirrettyjen videoiden ja Raamatun lukemisen kautta, myös ladattava appi

Yhteydenpitoa varten

Zoom

Zoom on nettisivu ja appi, jonka kautta voi virtuaalisesti videon ja äänen välityksellä olla yhteyksissä muiden kanssa. Se mahdollistaa ryhmäkokoontumisia, palavereita, rukousyhteyttä ja keskustelua netin kautta.  Aplikaation kannattaa ladata tietokoneelle tai kännykkään. Voi luoda tilin itselleen, mutta se ei ole välttämätöntä liittyäkseen kokoukseen, jos kokouksen järjestäjä lähettää kokouksen numeron.

Kokouksiin liittyminen: mene zoom.us nettisivuille, klikkaa ”join meeting” (jos et ole ladannut aplikaatiota, se tässä vaiheessa suosittelee sitä). Anna kokouksen tunnusnumero (jonka saat kokouksen kokoajalta) ja liity kokoukseen.  Jos olet kännykällä, avaa aplikaatio, valitse ”join”, lisää kokouksen numero ja liity.