Minä Olen messut 8-9.2.2020


Tuomasyhteisön ohjelmaa Minä Olen messuilla 8.-9.2.2020 Finlandia-talossa

Tuomasyhteisö yhdessä Helsingin seurakuntien, Hiljaisuuden ystävien ja Kirkko ja kaupunki -lehden kanssa on tuottanut ensi helmikuun Minä Olen messuille monipuolista ohjelmaa. Koko messujen ajan käytössämme on Terassisali, jonka ohjelmassa tuodaan yhteen tuttuja ja nimekkäitä esiintyjiä, jotka mystiikan, meditaation, rauhallisen musiikin, hiljaisen yhteyden ja mielenkiintoisten keskustelujen kautta antavat uutta ajateltavaa ja vahvistavat henkistä yhteyttä niin suhteessa itseen kuin toisiin.

Ohjelmassa on työpajoja, luentoja ja musiikkihetkiä. Mukana on mm.

Lue lisää >>

Matka Patmokselle 26.9.-3.10.2020


Lempeään lämpöä Patmoksen saarella 29.9.-4.10. 2020
Tuomasmatka piispa emerita Irja Askolan seurassa

Matkalla Irja Askola johdattelee meitä Raamatun naisten seurassa erilaisille elämänpoluille ja elämän käännekohtiin. Tämä matka antaa mahdollisuuden tutkia myös oman elämän kulkua ja tarkoitusta. Matkan johtajana toimii tuomaspappi Pirjo Kantala. Patmoksen asiantuntijaoppaana mukana on opetusneuvos, pappi Kalevi Virtanen sekä Kreikan asiantuntijana Minna Puhakka.

PATMOKSEN PYHÄ SAARI
Aegean merellä sijaitseva Patmoksen saari on vuosisatojen ajan ollut pyhiinvaelluskohde. Sen maisemaa hallitsee tuhat vuotta sitten rakennettu munkkiluostari.

Lue lisää >>