Avoin messukokous

Cafe Agricola, Agricolan kirkko

Vuoden 2015 alusta alkaen Tuomasmessun avointa messukokousta alettiin järjestää kerran kuussa, joka kuun toisena tiistai-iltana Cafe Agricolassa. Kokousten merkitys pysyi ennallaan: palautteen antaminen ja saaminen eli messun kehittäminen. Ajatuksena oli, että istuisimme rauhassa alas, katsahtaisimme olleisiin ja tuleviin messuihin ja miettisimme yhdessä, millaiseksi tahdomme rakentaa Tuomasmessun ja sitä ympäröivän toiminnan. Tavoitteena on kehittää messusta saatavan palautteen keräämistä ja työstämistä tulevien messujen tarpeisiin. Toiveena on saada mukaan monta sellaista ihmistä, jolle messu on rakas.

Tavoitteissa onnistuttiinkin hyvin. Kokoukset olivat pidettyjä ja tehokkaita, kun pohdittiin yhdessä aiempaa suuremmalla joukolla, ja joka kokouksessa sovittiin, mitä konkreettista messun kehittämisen eteen tehtäisiin ennen seuraavaa kokousta. Kevätkaudella käytiin läpi ja päivitettiin kaikki messuntekijöiden ohjeet sekä suunniteltiin ja toteutettiin messuvieraille suunnattu palautekysely.

Messukokousten puheenjohtajina toimivat Tiina Paloniitty ja Matti Verkasalo.

TUE MESSUA!
Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!
Lue lisää!
Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä."