Rukous- ja ehtoollisavustajakoulutus

Sinustako "valkopukuinen?"

Tuomasyhteisö järjestää vapaaehtoisille niin sanotun maallikkosielunhoidon koulutuksen kahden vuoden välein. Seuraava koulutus järjestetään vuonna 2017.

Koulutuksessa käsitellään sielunhoidon teoriaa ja käytäntöjä, ihmisten kohtaamiseen ja mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä, kriisejä, surua ja kuolemaa, päihderiippuvuutta ja seksuaalisuutta, uususkontoja, hengellistä ohjausta, ehtoollisen teologiaa ja rukousta. Koulutukseen liittyvät pienryhmät tukevat omaa hengellistä kasvua.

Runsas koulutuspaketti on Tuomasyhteisön jäsenille ja Tuomasmessun toimintaan sitoutuville pääasiassa maksuton. Vain retriitti ja joitakin koulutuskuluja jää itse maksettavaksi.

Aikaisemmissa koulutuksissa luennoitsijoina on ollut muun muassa professori Miikka Ruokanen, toiminnanjohtaja Olli Valtonen, hiippakuntasihteeri, psykoterapeutti Jaana Räntilä ja sairaalapappi Anna-Leena Verkasalo. Koulutuksesta vastaa tuomaspappi Pirjo Kantala.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 28.2.2017 mennessä, josta selviää pääpiirteittäin koulutuksesi ja työelämän kokemuksesi ja miksi haluat juuri tähän koulutukseen. Voit myös soittaa tai tulla juttelemaan asiasta tuomaspappi Pirjon kanssa, puh. 040 511 1989 tai

TUE MESSUA!
Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!
Lue lisää!
Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä."