Etusivu


Tuomasyhteisö järjestää Tuomasmessujen lisäksi säännöllisesti ja epäsäännöllisesti myös muita tapahtumia. Tämän osion valikosta vasemmalta löydät tarkempia kuvauksia toiminnasta ja tapahtumista.

Alla listataan aikajärjestyksessä tulevia tapahtumia.

Ehtookellot

lauantaina 21.10.2017 klo 17.00
Kallion kirkko

Hiljaisessa kirkkosalissa soi meditatiivinen musiikki, kuoro, huilu ja sello. Tule saamaan siunaus ja ristinmerkki tai rukoilemaan paranemisen kehään. Lyhyt liturgia johdattelee sunnuntain teksteihin ja ehtoollisen viettoon. Musiikki inna ja Juha Vintturi, liturgia ja puhe Pirjo Kantala

Tuomasmessu

sunnuntaina 22.10.2017 klo 18.00
Mikael Agricolan kirkko

Saarnaa toiminnanjohtaja Olli Valtonen. Messun juontaa Leila Lukander-Pajula. Musiikissa Taneli Helminen yhtyeineen ja Tuomaskuoro Inna Vintturin johdolla. Messu toteutetaan yhteistyössä Helsinki Mission kanssa

Valo syntyy pimeässä

torstaina 26.10.2017 klo 18.00
Mikael Agricolan kirkko

Kirjailija, terapeutti Tommy Hellsten ja opetusneuvos Kalevi Virtanen johdattelevat keskustelemaan elämän syvyydestä. Teemana
Heikkous on ihmisen arvokkain ominaisuus.
Ilta päättyy meditatiiviseen iltarukoukseen.

Lue lisää »

Tuomaspidot

perjantaina 27.10.2017 klo 00.00
Mikale Agricolan kirkon krypta

Tule yhteiseen pöytään ja hauskan ohjelman pariin. yhdessä laulamista ja seurautelua- Liput 25 euroa Tuomasmessu.fi sivuilta,

Lue lisää »

Tuomasmessu

sunnuntaina 29.10.2017 klo 18.00
Mikael Agricolan kirkko

Saarnaa pääsihteeri Mari-Anna Pöntinen, liturgina Pirjo Kantala. Messun juontavat Tiia Lehtonen ja Katariina Väisänen. Musiikissa Inna Vintturi ja Gospel Helsinki -kuoro Nina Pakkasen johdolla.

Valo syntyy pimeässä

torstaina 2.11.2017 klo 18.00

Kirjailija, terapeutti tommy Hellsten ja opetusneuvos Kalevi Virtanen johdattelevat keskusteluun elämän syvyydestä. Teemana Rohkeus tulla todeksi.
Ilta päättyy medtatiiviseen iltarukoukseen.

Tuomasmessu

sunnuntaina 5.11.2017 klo 18.00
Mikael Agricolan kirkko

Reformaation merkkivuoden Tuomasmessussa saarnaa emerituspiispa Eero Huovinen, liturgina Meri-Anna Hintsala. Messun juontaa Atte Korhola. Musiikissa Inna Vintturi yhtyeineen sekä Grex Musicus -kuoro Marjukka Riihimäen johdolla. esilaulajana Reeta Vestman.

Valo syntyy pimeässä

torstaina 9.11.2017 klo 18.00
Mikale Agricolan kirkko

Kirjailija, terapeutti Tommy Hellsten ja opetusneuvos Kalevi Virtanen johdattelevat keskusteluun elämän syvyydestä. Teemana Minä olen, koska Jumalakin on.
Ilta oäättyy meditatiiviseen iltarukoukseen.

Tuomasmessu

sunnuntaina 12.11.2017 klo 18.00
Mikael Agricolan kirkko

Saarnaa professori Paavo Kettunen.
Messun juontavat Jörgen Eriksson ja Maarit Laurila. Musiikissa Taneli Helminen yhtyeineen ja Tuomaskuoro Maija Sihvolan johdolla.

Ehtookellot

lauantaina 18.11.2017 klo 17.00
Kallion kirkko

Meditatiivinen musiikki, kuoro, huilu ja sello, johdattelevat pyhän tuntuun. Voit tulla saamaan siunauksen tai rukoilemaan paranemisen kehään. Lyhyt liturgia ja puhe johdattelevat sunnuntain teemaan ja ehtoollisen viettoon. Musiikissa Inna ja Juha Vintturi, liturgia Pirjo Kantala.

Tuomasmessu

sunnuntaina 19.11.2017 klo 18.00
Mikael Agricolan kirkko

Saarnaa Peggy Banks (tulkkaus Tiina Virtanen)), liturgina Juha Auvinen. Musiikissa Maija sihvola yhtyeineen ja Tuomaskuoro Inna Vintturin johdolla. Messun juontavat Mervi Viuhko ja Petri Lehtipuu. Toteutetaan yhteistyössä Medialähetys Sanansaattajien kanssa.

Tuomasmessu

sunnuntaina 26.11.2017 klo 00.00

Saarnaa professori Miikka Ruokanen. Messun juontaa Tero Vaarna. Musiikissa Maija Sihvola yhtyeineen sekä Inna Vintturi ja Tuomaskuoro.

Adventin Tuomasmessu

sunnuntaina 3.12.2017 klo 18.00

Hoosiannaa laulamaan!
Saarnaa piispa Kaarlo Kalliala, liturgina Pirjo Kantala. Messun uontaa Tiia Lehtonen. Musiikissa Inna Vintturi yhtyeineen ja Tuomaskuoro Maija Sihvolan johdolla.

Kynttiläkonsertti

tiistaina 12.12.2017 klo 17.00

HelsinkiMission ja Tuomasmessun yhteinen kynttiläkonsertti.

Jouluisten laulujen Tuomasmessu

sunnuntaina 17.12.2017 klo 18.00
Agricolan kirkko

Jouluisten laulujen Tuomasmessussa lauletaan paljon rakkaita joululauluja. Lauluja säestää Savolaisen osakunnan orkesteri Susanna Rantakylän johdolla. Esilaulajana laulukvintetti "Kuvaja".

Menneet tapahtumat

TUE MESSUA!
Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!
Lue lisää!
Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä."

TUE MESSUA!


Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!

Lue lisää!


Tule tekemään messua
Ilmoittautu messutehtäviin täällä.