Testamenttilahjoitus


Testamentti ilmaisee viimeisen tahtosi, miten omaisuutesi jaetaan kuoleman jälkeen. Jos Tuomasmessu on tärkeä osa elämääsi, voit lahjoituksella osaltasi varmistaa Tuomasmessun jatkuvuutta myös heille, jotka jäävät sitä tarvitsemaan. Testamenttilahjoitus on myös tuki suvaitsevaiselle ja monimuotoiselle jumalanpalvelukselle.


Tuomasyhteisö toimii pääosin lahjoitusvaroin, siksi testamenttilahjoitus on tärkeä jokapäiväisen työn sekä Tuomasmessun jatkuvuuden kannalta. Testamentissa voi määrittää useita eri lahjansaajia, joista Tuomasmessu voi olla vain yksi omaisten lisäksi.


Olemme kiitollisia pienestäkin lahjasta; yleishyödyllisenä yhdistyksenä meidän ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa. Lahja käytetään kokonaisuudessaan Tuomasyhteisön toimintaan tai halutulle kohteelle. Lahjoituksen voi osoittaa vaikka vapaaehtoisten koulutukseen, messumusiikkiin, Soppasunnuntain tai Minituomaiden toimintaan.


Ota yhteyttä testamenttiasiassa toiminnanjohtaja Pirjo Kantalaan, puh. 040 511 1989 tai

TUE MESSUA!
Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!
Lue lisää!
Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä."