Ryhdy kuukausilahjoittajaksi


Tuomasmessu on paikka, jossa ihminen voi olla rikkinäinen ja uskossaan hauras. Monelle Tuomasmessu on ollut tärkeä käännekohta, jossa on tullut taakkoineen Jumalan ja toisten kristittyjen kannattelemaksi.

Kaikki ovat tervetulleita messuun semmoisina kuin ovat: iästä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, ihonväristä, vammasta tai vammattomuudesta tai elämäntilanteesta riippumatta. Messuun ovat tervetulleet uskoa etsivät toivovaiset ja Hengessä palavat herätyskristityt – sekä kaikki siltä väliltä!

Jos haluat tukea uudistuvaa kirkkoa, ryhdy Tuomasmessun kuukausilahjoittajaksi! Helpoimmin teet lahjoitukset omassa verkkopankissasi:

Valitse "Toistuvat maksutiedot" ja vaihtoehto "Kerran kuukaudessa". Merkitse sitten avustussummasi. Jos et käytä verkkopankkia, käy juttelemassa asiasta omassa pankissasi.

Voit myös tehdä sopimuksen e-laskusta, jolloin saat kannatusmaksulaskun haluamallesi summalle suoraan verkkopankkiisi. E-laskusta saat lisätietoa tuomastoimistolta.

Kysy myös muista mahdollisuuksista tukea Tuomasmessua:
Tuomasyhteisön toimisto
Tehtaankatu 23 B, 00150 Helsinki
Puh. 050 331 1634,Tuomasyhteisöllä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2016/607 (1.1.2017-31.12.2018) koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.
TUE MESSUA!
Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!
Lue lisää!
Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä."