Merkkipäivälahjoitus


Juhlitko syntymäpäivää, eläkkeellelähtöä vai häitä?
Jaa juhlailoa kanssamme ja tee merkkipäivälahjoitus. Samalla päästät ystäväsi tuskasta miettiä lahjaa ihmiselle "jolla-on-jo-kaikea".

Pyydä ystäviäsi lahjojen ja kukkien asemasta tekemään lahjoitus Tuomasmessulle. Me tarjoudumme toteuttamaan rukoushetken tai musiikillisen tervehdyksen merkkipäivänäsi.

Yksityiskohdista voit sopia tuomaspappi Pirjon kanssa,

Lahjoituksesi on kannanotto suvaitsevan ja monimuotoisen jumalanpalveluksen puolesta. Jumala lahjaasi siunatkoon.

Ari-Pekka Mustonen pyysi 50 -vuotisjuhlakutsussaan osoittamaan lahjat Tuomasmessulle. Näin ystävien ja sukulaisten ei tarvinnut pohtia, mitä ostaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kello - ja vähän muutakin.


Ari-Pekka on löytänyt Tuomasmessusta paikan, jonne voi tulla sellaisena kuin on. Hän pitää lahjoitusta Tuomasmessuun hyvänä sijoituksena “Sieltä saan moninkertaisesti takaisin lahjoituksen arvon. Tuomasmessusta löydän aina uudestaan rauhaa ja levollisuutta elämääni. Ja hyvää mieltä, kun voin jakaa hyvää muille messuvieraille”

Tuomasyhteisöllä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2016/607 (1.1.2017-31.12.2018) koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.
TUE MESSUA!
Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!
Lue lisää!
Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä."