Lahjoita kesämessun kuluihin

Tukeasi tarvitaan

Kun Tuomasmessu syntyi 28 vuotta sitten, päätettiin, että toimintaa jatketaan niin kauan kuin sitä tarvitaan. Luotettiin, että myös rahat toimintaan löytyvät. Näinä vuosina Mikael Agricolan kirkkoon on sunnuntaisin kokoontunut keskimäärin 500 messuvierasta sunnuntaista toiseen. Meitä on tarvittu.

Miten on rahan laita? Tähän asti olemme selvinneet. Toki talouden ylä- ja alamäet heijastuvat myös kolehteihin ja kannatusmaksuihin.  

Voisitko sinä antaa lahjasi ja kannatella kesäistä Tuomasmessua? Joka sunnuntai läpi kesän Tuomasmessu tarjoaa yhteistä laulua ja rukousta sekä mahdollisuutta keventää taakkaansa rukousavustajan kanssa. Jokaisella on kesän keskellä mahdollisuus virkistyä ja jatkaa matkaa keventynein askelin. Kesäisiin Tuomasmessuihin osallistuu keskimäärin 300 messuvierasta - tänä kesänä kesämessut kuuluvat myös Radio Deistä. Yhden kesäisen Tuomasmessun kulut henkilösivukuluineen ovat noin 900 euroa.
Voit antaa lahjasi liitteenä olevan tilisiirtolomakkeen tiedoilla. Pienistä summista kertyy isompaankin tarpeeseen.

Mitä olemme lahjallasi saaneet aikaiseksi?
- Kevätkaudella 2017 järjestimme 21 Tuomasmessua. Messut ja muut tapahtumat kevään aikana kokosivat yli 10 000 kohtaamista Mikael Agricolan kirkkolla.
- Ehtookellot soivat Kallion kirkossa tuttuun tapaan kerran kuukaudessa lauantaisin.
- Pääsiäisen aikaan kokoonnuttiin neljä kertaa keskustelemaan raamatusta.
- Kevään aikana kokoontui myös kaksi pienryhmää pohtimaan uskoa ja toivoa. Ja kymmenen ryhmää rukoilemaan esirukouspyyntöjen puolesta.
- Soppasunnuntai ennen messua keräsi reilusti yli sata lähiseudun asukasta ja messuvierasta keittopöydän ääreen.
- Turvapaikanhakijoiden kielikoulu jatkui vapaaehtoisten voimin koko kevään.

Kiitos lahjastasi. Kiitos, että kannattelet uskoa ja toivoa. Ja siunattua kesää sinulle!TUE MESSUA!
Joka sunnuntainen Tuomasmessu on vapaaehtoistyön ihme.
Tuomasmessu ja sen taustayhteisö Tuomasyhteisö ry toimii pääasiassa lahjoitusvaroin.
Kannata messua, se kannattelee monia uskossa ja toivossa!
Lue lisää!
Tuomas sanoi hänelle: "Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?" Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä."